A CACOA egyesíti a kakaó és a karob előnyeit.
A karob por természetes módon koffein- és teobrominmentes, míg a kakaóporban megtalálhatók ezek az anyagok. A karob hozzáadása tehát csökkentheti a keverék összkoffein- és teobromintartalmát, így kevésbé lesz stimuláló hatású, mint a kakaópor.
A karob por enyhén édes ízű, és természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Amikor kakaóporral keverjük, akkor egy édesebb, krémesebb ízű italt vagy ételt eredményezhet. Mind a kakaópor, mind a karob por igen gazdag különféle tápanyagokban: pl. rostokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Ráadásul a karobban levő pektin méregtelenítő hatása egyedülálló!
Tökéletesen alkalmas sütemények és italok készítéséhez is.
Összetevők:
Zsírszegény kakaópor (zsírszegény kakaópor, savanyúságot szabályzó anyag {Nátrium-karbonát}), karob por.
Allergénmentes üzemben csomagolva!
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó!