Az utóbbi évek során az ostya torták hatalmas sütési trenddé váltak. Csak vegye elő a Lekorna ostyalapokat és kenje meg a választott krémmel: vajas, sűrített tej alapú, csokoládés, mogyorós, diós vagy karamellás krém - és a desszert máris kész. Egyszerű és ízletes! A réteges sütemények, ostya szeletek tradícionálisan a horvát konyhakultúrából származnak, oblatne-nak nevezik, de Magyarországon is régóta kedvelt finomságnak számítanak. A torta ízesítésének lehetősége végtelen! Adjunk hozzá akár bogyós gyümölcsöket, túrót, lekvárt vagy mézet!
Összetevők: búzaliszt, finomított napraforgóolaj, kukoricakeményítő, búzarost, só, sütőpor: szódabikarbóna, antioxidánsok: aszkorbil-palmitát (E304), tokoferol tartalmú természetes kivonat, emulgeálószerek: szójalecitin repceolaj). GMO mentes termék.
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék (búza,rozs,árpa,zab,tönkbúza,kamut) és belőlük készült termékek
Szójabab és belőle készült termékek
Adagra |
100g / 100ml |
Ref.ért(%) |
Energia (kJ / kcal) |
328,8/1376 |
411/1720 |
|
Zsír (g) |
7,28 |
9,1 |
|
Telített zsírsavak (g) |
1,04 |
1,3 |
|
Szénhidrát (g) |
57,52 |
71,9 |
|
Cukrok (g) |
1,28 |
1,6 |
|
Keményítő (g) |
1,432 |
1,79 |
|
Rost (g) |
3,24 |
4,5 |
|
Fehérje (g) |
8,24 |
10,3 |
|
Só (g) |
0,56 |
0,7 |
|
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)