Mályvacukorral és kakaóval bevont kakaós sütemény csokoládékrémmel és kókusszal.
Összetevők:
Csokoládékrém (26,4%) [növényi olaj (pálma), tejcsokoládé (17,6%) (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, teljes tejpor, savópor (tejszármazék), emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma), glükóz szirup, cukor, sovány tejpor, nedvesítőszer (szorbitol, glicerin), kakaópor, kakaómassza, emulgeálószer (zsírsavak mono - és digliceridjei), aroma, sűrítőanyag (pektin), tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], Kakaós sütemény (25,7%) [búzaliszt (glutén), cukor, tojás, nedvesítőszer (szorbitol, glicerin), glükóz szirup, kakaópor (2,8%), növényi olaj (pálma), emulgeálószer (zsírsavak poliglicerin észterei, napraforgó lecitin), sovány tejpor, térfogatnövelő szer (nátrium-pirofoszfát, nátrium-hidrogénkarbonát), só, tartósítószer (kálim-szorbát), aroma, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)], Mályvacukor (22,2,%) [glükóz szirup, cukor, fruktóz szirup, nedvesítőanyag (szorbitol), sűrítőanyag (étkezési marha zselatin), tejfehérje, aroma], Kakaós bevonat (19,4%) [cukor, növényi olaj (pálma), kakaópor (10,6%), savópor (tejszármazék), emulgeálószer (napraforgó lecitin), aroma], kókusz (6,3%). Kakaó szárazanyag tartalom a tejcsokoládéban minimum 35%. A termék tartalmazhat földimogyorót, mogyorót, pisztáciát, mandulát, diót, szezámmagot, egyéb dióféléket, szezámmagot és tojást.
Tápértékre vonatkozó információk:
Átlagos tápérték tartalom
|
/100 g
|
Energia
|
1857 kj
442 kcal
|
Zsír
|
16,3 g
|
amelyből telített zsírsavak
|
13,4 g
|
Szénhidrát
|
66,5 g
|
amelyből cukrok
|
37,4 g
|
Rost
|
4,2 g
|
Fehérje
|
5,3 g
|
Só
|
0,4 g
|