close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Rólunk

A Teveszed Kft. 2007-ben alakult, először egy saját kb 100nm-es élelmiszer üzlettel Budapesten a XIII. kerületben a Teve utcában.
A bolt profiljához kezdetektől hozzá tartozott, hogy sokféle akciós termékeket árusít a piaci áraknál  lényegesen kedvezőbb árakon.
Ez a stratégia a látható sikerek miatt egyre tudatosabb lett, több hazai forgalmazót, gyártót kerestünk meg  közeli szavatosságú, akár kifutó termékekkel kapcsolatban.
A terjeszkedő multinacionális vállaltok mellett ez az üzleti működés tűnt a leghatékonyabbnak a forgalom növelésére, mivel a mi rugalmasságunk, gyors reagálási képességünk, és üzletpolitikánk lehetővé tette, hogy ezt az irányt hatékonyan képviseljük.
Időközben nagykereskedésünk számos budapesti és vidéki  élelmiszerbolttal is kapcsolatba került, ahová szintúgy tudtunk értékesíteni elsősorban akciós élelmiszereket.
Hamarosan nem volt ritka, hogy akár egy-egy termékből raklapos mennyiségben tudtunk szállítani egyetlen üzletünkben, és havonta összességében több kamionos tételt forgalmazni a nagykereskedésünkben.

 

Korábban is felmerült az igény, hogy elkezdjük az üzletünkben megtalálható rendkívül jó áras termékeink házhozszállítását, de a 2020 márciusban életbelépő kijárási korlátozáskor született meg a döntés, hogy nagykereskedésünkből hamarosan Budapest egész területére, és környékére is kiszállítsunk termékeinkből.

júniustól elkezdjük a kiszállítást, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy webshopunkon keresztül a nagykereskedésünkből kiszállítva szélesebb vevőréteget érjünk el, a sokszor valóban félárás termékeinkkel.

Mielőtt/miután a nagybevásárlást intézi valamelyik cégnél ajánljuk, hogy nézzen körül nálunk, hogy sokat spóroljon velünk.

Reméljük, hogy számos olyan terméket talál, amivel jelentősen tudja csökkenteni a bevásárlás költségeit!

Nézzen fel minél gyakrabban hozzánk, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legjobb akciós ajánlatainkról értesüljön!

Cégünk webshopban található összes terméke kedvezőbb áron van, mint a nagyobb élelmiszer láncok polcain! 

Célunk az, hogy számos hazai és külföldi gyártó és forgalmazó minden olyan termékét, amit a

LEGJOBB ÁRON, sokszor mélyen a PIACI ÁR ALATT

tudunk kínálni azt választékunkon tartsuk akár alkalmi lehetőségként, akár ha lehetőségünk van rá folyamatosan.

 

Termékeink között alkalmi jelleggel előfordulnak rövidebb szavatossági idővel rendelkező termékek, amely a minőségben nem jelent kompromisszumot, viszont árakban lényegesen kedvezménnyel tudjuk kínálni!

Minden termék kifogástalan minőségű. 

Vége a pazarlásnak!

Vásárolj lejárati dátumhoz közeledő élelmiszereket lényegesen alacsonyabb áron így együtt tehetünk azért, hogy kevesebbet pazaroljunk.

A kínálat napi szinten változik, érdemes gyakran megtekinteni az aktuális ajánlatokat.