Blog

Árrobbanás a boltokban? Így kímélheted meg a pénztárcádat a Teveszeddel

Balázs Lili
2024.03.14 08:35

Az elmúlt időszakban sokan tapasztalhattuk, hogy a boltok polcai egyre magasabb árcédulákat viselnek.

 

A mindennapi bevásárlás, ami korábban rutinszerű tevékenység volt, mára szinte stratégiai tervezést igényel. Az árak folyamatos emelkedése nemcsak a luxuscikkeket érinti, hanem a hétköznapi alapvető termékeket is, ami komoly terhet ró a háztartásokra.

 

Ebben a helyzetben sokan keresnek alternatív megoldásokat, hogy anyagilag is fenntartható módon gazdálkodjanak. Ebben tudunk mi segíteni.

 

 

Miért válaszd a Teveszedet?

 

A Teveszed nem csupán egy webshop; sokkal több annál. Egy olyan platform, ahol a tudatos vásárlók megtalálhatják azokat a termékeket, amelyek a pénztárcájukat kímélik.

 

A folyamatos áremelkedések korszakában próbálunk arra törekedni a csapattal, hogy alternatívát nyújtsunk a magas árakkal szemben, lehetőséget biztosítva a vásárlóknak, hogy okosan, előrelátóan költekezzenek.

 

Hogyan tudunk akár 70% kedvezményt biztosítani?

 

Üzleti modellünknek köszönhetően képesek vagyunk rendkívül vonzó árakat kínálni vásárlóinknak. Ezen árak mögött egy olyan stratégia áll, amely közeli lejáratú termékek forgalmazására összpontosít. De mit is jelent ez valójában, és hogyan garantálja ez a jelentős megtakarítást a pénztárcádnak?

 

A közeli lejáratú termékek olyan árucikkek, amelyek a lejárati idejük közeledtével kerülnek hozzánk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezek a termékek rossz minőségűek vagy fogyasztásra alkalmatlanok lennének. Valójában, a lejárati idő sok esetben csak egy gyártói ajánlás, amely után a termék továbbra is megőrzi minőségét és biztonságosan fogyasztható.

 

Ez teszi lehetővé számunkra, hogy jelentős kedvezményeket biztosítsunk ezekre a termékekre, amelyek gyakran elérhetik az akár 50-70%-ot is.

 

 

Takaríts meg a Teveszeddel!

 

A jelenlegi gazdasági helyzetben sokak számára elsődleges cél a költségvetés optimalizálása, különösen az élelmiszer kiadások terén.

 

Éppen ezért tesszük lehetővé vásárlóink számára, hogy jelentős megtakarítást érjenek el úgy, hogy közben nem mondanak le a változatos étkezésről.

 

Hiszen miért is költenénk többet, ha ugyanazt a minőséget és ízvilágot kaphatjuk meg fele annyiért?