Blog

Karácsony a TEveszeddel

Szentgyörgyi Noémi
2020.12.03 11:21

Karácsony a TEveszeddel - Avagy, miért érdemes webshopunkat választani az ünnepek alkalmával?

 Már-már nyakunkon a karácsonyi időszak, így a legtöbben már izgatottan készülnek rá. Mindenki egyre inkább igyekszik beszerezni a hozzávalókat a finom ünnepi ételekhez és az ajándékokat a karácsonyfa alá. 

 

Cikkünkben megmutatjuk, hogy miért érdemes a TEveszedet választani az ünnepi időszakban is.



A karácsonyi időszakban mint ahogy az mindig lenni szokott, meghosszabbodnak a bevásárló listák a családoknál. Az édesanyák szorgosan készülnek, erőn felül sütnek-főznek, hogy igazán hangulatossá varázsolják az ünnepi időszakot a család számára.

 

Persze nem mintha 2-3 féle étellel nem érné be a család, de ez így van jól… hiszen mindenki szeretné a lehető legtöbbet megadni a szeretteinek. 

 

Ennek viszont az a hátulütője, hogy jelentősen emelkednek a családok költségei ebben az időszakban. 

 

Így fontos céllá válhat, hogy minél kedvezőbb áron szerezhessük be az élelmiszereket, főként a kevésbé tehetős vagy sokgyermekes családok számára.

 

De van egy jó hírünk! A TEveszed webshopján csupa olyan terméket találhatsz, amelyek megvásárlásával jelentősen csökkentheted a karácsonyi kiadásaidat és nem kell, hogy az idei karácsony is a számolgatásról szóljon. 

 

Az ünnepi időszakra megvásárolni kívánt termékek egy jelentős részét beszerezheted a TEveszedtől, igazán egyedi, kedvezményes áron.



És hogy mit takar az egyedi ár?

 

A TEveszed a multinacionális nagyvállalatok árainál sokkal alacsonyabb áron tudja kínálni termékeinek többségét. Ennek oka pedig nem más, minthogy a vállalkozás nap mint nap tesz az ételpazarlás ellen.

 

Mindezt úgy, hogy nagyrészt közeli lejáratú termékeket forgalmaz, olyanokat amelyeket a nagyobb vállalkozások már nem vásárolnak meg, így ezeket megsemmisítenék.

 

Emiatt szerezheted be kedvenc termékeidet rendkívül jó áron, miközben a közeli szavatosságtól függetlenül, minőségét és fogyaszthatóságát tekintve kifogástalan termékekről van szó. 

 

Azaz, a TEveszedtől vásárolva a karácsonyi időszak nagybevásárlásain is spórolhatsz, ezzel együtt Te magad is teszel az ételpazarlás ellen, ráadásul támogatsz egy hazai vállalkozást is.



Miben segíthet még a TEveszed?

 

Ha az ünnepek alkalmával szeretnél segíteni rászorulókon, esetleg szívesen jótékonykodnál, de mégsem tudsz nagy összegeket költeni erre, akkor szintén jó választásnak bizonyul a TEveszed.

 

Összeállíthatsz ajándékcsomagot a megajándékozni kívánt rászorulóknak, megterhelő kiadás nélkül is. Ha szeretnél másokon segíteni, webshopunkról vásárolva sokkal olcsóbban kijöhetsz, mintha nagy üzletközpontokban tennéd ezt.

 

A TEveszed webshopján most megannyi szezonális terméket megtalálsz. Számos egyéb termék mellett, például adventi kalendáriumok és szaloncukor válogatások színes választékából válogathatsz igen kedvező áron. 

 

Ami pedig most talán a legnagyobb előny, hogy a TEveszed házhozszállítást is vállal, így otthonról szerezheted be kedvenc termékeidet, anélkül, hogy órákat kellene eltöltened bármilyen üzletben. 



Ha felkeltette érdeklődésed a Teveszed webáruháza és szeretnél rendkívül kedvező, egyedi áron vásárolni, akkor kattints ide és látogass el hozzánk bizalommal.