Blog

Multi vagy hazai?

Szentgyörgyi Noémi
2020.12.07 09:05

Multi vagy hazai? - Avagy, milyen előnyökben részesülsz, ha a TEveszednél vásárolsz?  

A témával kapcsolatban felmerülhet benned is a kérdés, hogy vajon a multinacionális vállalatok mellett hogyan képes fennmaradni egy hazai kis- vagy középvállalkozás? Egy biztos, hogy ez nem egyszerű. Pedig sokkal több előnyre tehetsz szert az utóbbit választva, mint azt gondolnád.

 

Cikkünkben bemutatjuk azokat a pozitívumokat, amelyek miatt érdemes egy hazai vállalkozásnál, azon belül is a TEveszed-nél vásárolnod.



A multinacionális vállalatok számos országban vannak jelen üzletekkel, milliárdok forognak a kezeikben, miközben gyakran fogalmunk sincs, hogy az általuk forgalmazott termékek hogyan és kik által, milyen körülmények között kerülnek előállításra.

 

Ezzel szemben egy hazai kis- vagy középvállalkozás áruválasztékban sokkal nagyobb számban található magyar termék, vagyis tudatában vagyunk eredetükkel, ezek megvásárlásával együtt pedig friss, hazai ízek párosulnak.

 

Tehát azzal, hogy egy hazai kereskedőre esik a választásod, egyben magyar termelőket is támogatod.

 

Bármelyikről is legyen szó, kezükben nem hogy milliárdok nem összpontosulnak, gyakran sajnos a mindennapi megélhetésért, a fennmaradásért küzdenek tulajdonosaik.


De mégis hogyan képesek talpon maradni?

 

Csak és kizárólag mindannyiunk tudatosságával ! Akkor, ha az emberek tudatosan kezdenek el vásárolni, segíteni a hazai vállalkozásokat és felfigyelnek azokra az előnyökre, amelyek mindezzel járhatnak.

 

Szerencsére jelen van már ma is egy réteg, akik tudatosan inkább kisebb méretű cégeknél vásárolnak, mint egy nagy multinacionális vállalatnál. 

 

Napjaink zűrös, rohanó világában kiemelten fontos lenne, hogy ez a réteg nagy mértékben szélesedjen és ezáltal sokkal nagyobb hangsúlyt kapjon a cél, hogy Mi magyarok támogassuk egymást. 



Milyen előnyökkel jár ha a TEveszednél vásárolsz?

 

A legtöbben a magyar kis- vagy középvállalkozásokat nagyon gyakran azonosítják - tévesen - azzal, hogy sokkal magasabbak az áraik, mint egy multinak. Persze van rá példa, de általánosságban ez nem kijelenthető!

 

Igenis rengeteg pozitívummal járhat, ha egy multi helyett a hazait választod. Ilyen a TEveszed is, vagyis az a magyar vállalkozás, amelynek áruválasztékát végigvizslatva szenzációs előnyökre bukkanhatsz. 

 

A TEveszed a multik polcain lévő termékek áránál, sokkal alacsonyabb áron kínálja áruválasztékának nagy részét. 

 

A legjobb árukat egyedi, máshol nem fellelhető árakon tudja kínálni, ami kockázattal, felelősséggel és persze rengeteg munkával jár.

 

Ezen sorokat olvasva pedig sokakban felmerülhet a kérdés, hogy ez miért lehetséges. “Hiszen ha valaki ilyen olcsón értékesít, akkor az már felettébb gyanús, biztosan áll valami a háttérben, amiről nem tudnak a vásárlók.” Hát ebben az esetben ilyenről szó sincs…

 

A TEveszednél nincsenek rejtett dolgok, a megdöbbentően alacsony árak fő és vállalt oka nem más, mint az élelmiszerpazarlás csökkentés irányába mutató tevékenységünk.

 

A legjobb áras termékek titka tehát az ételmentés. Ennek lényege az, hogy részben közeli lejáratú termékeket forgalmaz a Teveszed, olyanokat amelyeket a nagy multik már nem vásárolnának meg. 

 

Ezek az esetek többségében megsemmisítésre kerülnének, miközben még közeli szavatossággal is teljesen jó minőségűek és fogyaszthatóak. 

 

Ezeket a termékeket megvásárolva rengeteget spórolhatsz, illetve a TEveszedtől vásárolva, lényegében te magad is teszel az ételpazarlás ellen.

A Teveszed webáruházával járó hatalmas előny, hogy rendkívül színes és széles a termékpaletta, így ha a teljes nagybevásárlás nem is, de egy jelentős része megoldható tőlük rendelve. 

 

Megemlítendő aktualitása miatt az is, hogy a jelenlegi vírushelyzet okozta bizonytalanság miatt, sokkal inkább veszélyben vannak ezek a hazai vállalkozások. 

 

Ebben a nehéz időszakban még inkább arra buzdítunk mindenkit, hogy ha tehetik, támogassák a helyi vállalkozásokat.

 

A jó hír, hogy a TEveszed házhozszállítást is vállal, így kényelmesen, otthonról intézheted el a bevásárlást, ami azért valljuk be, jelen helyzetben még nagyobb megnyugvást jelenthet. 

 

A következő linkre kattintva pedig betekintést nyerhetsz a Teveszed termékpalettájába, megbizonyosodhatsz kedvező árairól és hitelességéről:

 

https://youtu.be/RoCbz0zXN-o

 

Ha felkeltette érdeklődésed a Teveszed webáruháza és szeretnél rendkívül kedvező, egyedi áron vásárolni, akkor kattints ide és látogass el hozzánk bizalommal.