Blog

Milyen extra előnyökben részesülhetsz, ha környékbeliként a Teveszedtől vásárolsz?

Szentgyörgyi Noémi
2021.02.05 08:21

Bár a Teveszed Kft. 2020-tól már online, webshoppal is jelen van és rendelkezésre áll minden kedves vásárló számára, sokan talán nem tudják, hogy nagykereskedésünkben és egy fizikai üzletben is megtalálhatóak vagyunk. 

 

A sok-sok alapvető előny mellett, amiben részesülhetnek vásárlóink, cikkünkben most feltárjuk azokat az extra lehetőségeket, amelyekre szert tehetnek mindazok, akik környékünkön élnek. 

 

 

 

Napjainkban, a cégek online jelenlétének erősödésével, már semmi akadálya nincs annak, hogy a kanapéról, kényelmesen házhoz rendeljük leendő ruháinkat, háztartási cikkeinket, kozmetikumainkat, az ebédünket, de akár egy hétre vagy egy hónapra előre is megvásárolhatjuk a szükséges élelmiszereket. 

 

Azonban, rendeléseink leadása előtt a legtöbben utána sem járunk, hogy az adott webshopnak egyáltalán van -e fizikai üzlete/nagykereskedése, és ha van, akkor tőlünk milyen távolságra található.

 

Pedig az efféle tájékozatlanság bizony plusz költségekkel járhat, emellett olyan extra előnyöktől vonhat meg bizonyos üzletek esetében, amelyekre nem is gondolnánk.

 

Így van ez a Teveszed Kft.-nél is, ugyanis azok, akik a törökbálinti nagykerünk közelében élnek, bizony magas összegeket spórolhatnak, ha minket választanak hosszútávon.

 

És hogy ez mit is takar?

 

A Teveszed gyakran kínál hűtött élelmiszereket, amelyek szállítása jellegük miatt nem minden helyszínre megoldható. Azonban, ha törökbálinti nagykerünk közelében élsz, nincs akadálya a hűtős termékek kiszállításának sem. 

 

Ugyanis, Törökbálintra és Budaörsre saját autós kiszállítással állunk vásárlóink rendelkezésére. Emellett, a környékben élők számára nagy súlyú megrendelések teljesítése is megoldható ilyen módon. 

 

Valljuk be, a legtöbben az alapján választjuk meg, hogy személyesen hol vásárolunk, hogy az üzletek milyen távolságokra vannak tőlünk.

 

Gyakran fordul elő a fogyasztók között, hogy hiába szereti valaki “A bolt” termékeit, mégis a “B boltban” vásárol, mert közelebb van, ezáltal időt spórol meg. És az idő mint tudjuk, napjainkban kincset ér..

 

Tehát ha környékünkön élsz, érdemes élni ezzel a plusz előnnyel, már csak azért is, mert még a szállítás költségét is megspórolhatod. 

 

Ugyanis, ugyanannyi időbe telik személyesen eljönnöd és átvenned a kiszemelt élelmiszereket nagykerünkben, mint elugrani a közeli boltba, ráadásul velünk még jobban is járhatsz. 

 

 

És hogy miért jársz még jobban, ha a Teveszednél vásárolsz?

 

  • A legtöbb termékünket rendkívül jó, egyedi áron tudjuk kínálni, így mielőtt elmennél a szokásos nagybevásárlásra valamelyik szupermarketbe, mindenképp érdemes körülnézni webshopunkon.

 

  • A gyakran máshol nem fellelhető, alacsony árak, nagyrészt abból fakadnak, hogy  termékeink egy része közeli lejáratú élelmiszer, ugyanakkor még tökéletes, fogyasztásra alkalmas állapotban vannak.

 

  • Döbbenetes, de a statisztikák szerint, az egész világon évente több mint 1 milliárd tonna ételt dobunk ki a kukába, Magyarországon pedig közel 2 millió tonnát. Ráadásul, ennek jelentős százaléka már azelőtt megsemmisítésre kerül, hogy bekerülnének a boltok polcaira. Éppen emiatt fontos számunkra, hogy tegyünk az élelmiszerpazarlás ellen. 

 

  • A közeli lejáratú termékek rendszeres megvásárlásával, hosszú távon sokat spórolhatsz, de a spórolás mellett tehát egy még nagyobb célt, az ételmentést, ezzel együtt a környezetvédelmet is támogathatod.

 

  • Webshopunkon rendszeresen találkozhatsz magyar márkák termékeivel, ezáltal magyar vállalkozásokat is támogathatsz. 

 

  • A Teveszed gyakran kínál olyan saját importból származó különlegességeket is, amelyek sokszor Magyarországon csak nálunk fellelhetők.

 

  • Rendkívül színes és széles termékpalettával állunk vásárlóink rendelkezésére, így ha a teljes nagybevásárlás nem is, de egy jelentős része megoldható tőlünk rendelve. 



  • A napjainkban fennálló járványügyi vészhelyzet miatt online vásárolni biztonságosabb, mintha tömegekkel találkoznál és hosszú percekig sorban állnál a boltokban. Mellesleg tőlünk rendelve, utánvét esetén bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. 

 

Mindemellett nemcsak törökbálinti nagykerünkben van lehetőséged személyes átvételre, hanem a  XIII. kerületi üzletünkben, a Teveszed ABC-ben is. 

 

Ha mégsem személyesen vennéd át rendelésed, akkor is van jó hírünk számodra:



  • A Törökbálinton és Budaörsön igénybe vehető saját autós kiszállítás esetén, a a házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
  • Az MPL futárszolgálat igénybevételének esetén, a házhozszállítás szintén ingyenes 15.000 Ft feletti rendelés leadása esetén.
  • Ha pedig PostaPonton szeretnéd átvenni a rendelésed, akkor a szállítás már 10.000 Ft feletti vásárlás esetén is ingyenes.

 

Ha felkeltette érdeklődésed a Teveszed webáruháza és szeretnél rendkívül kedvező, egyedi áron vásárolni, akkor kattints ide és látogass el hozzánk bizalommal.