Blog

Müzli, müzliszelet vagy gabonapehely? Akkor Cerbona!

Szentgyörgyi Noémi
2021.04.20 09:22

Vannak egyes márkák, amelyekre magyarként különösen büszkék lehetünk, és többek között ilyen a Cerbona is. Ha müzliszeletről, müzliről vagy gabonapehelyről van szó, akkor szinte azonnal a Cerbonára asszociálunk, hiszen sokan vagyunk, akik a hazai piac legnevesebb és legmegbízhatóbb márkájaként tekintünk a Cerbonára és minőségi termékeire.

 

Így cikkünkben ezúttal nem másról lesz szó, mint a Cerbona márka történetéről, értékeiről, termékeiről és arról a hosszú és sikeres életútról, amit napjainkig bejárt.






A kezdetektől napjainkig

 

Bár a kezdet még 1962-re nyúlik vissza, mégis csak 1987-ben kezdik meg a mai Cerbona termékek elődjeinek, illetve első példányainak gyártását, vagyis a reggeli pelyhek és az extrudált snackek előállítását. A Cerbona elnevezés pedig nem másból, mint a cereália és a gabona szavak kombinációjából született meg. 

 

Ezt követően 1988-ban kerül bevezetésre a Cerbona márkanév, majd egy évvel később, egy új gépsorral gazdagodva kezdik meg a Cerbona müzlik és müzliszeletek előállítását. 

 

5 évvel az ezredforduló előtt már a klasszikus cornflakes, a burgonya és gabona alapú sütött snackek és chipsek gyártása is megkezdődik a Cerbona-nál, ezen termékekkel megalapozva azt a sikert és minőséget, amivel a márka napjainkig büszkélkedhet.

 

A vállalat több tulajdonos- és névváltást követően, végül Cerbona Élelmiszergyártó Kft. néven működik napjainkig. 

 

A Cerbona története 2015-ben egy rendkívül innovatív irányt vett, hiszen a gyártósor modernizálása és fejlesztése mellett, piacra léptek egyedi fejlesztésű zabszeletekkel, illetve glutén- és laktózmentes müzliszeletekkel és müzlikkel.

 

Mivel nagyjából ebben az időszakban kezdett el az egészséges életmód fontossága, az egészségtudatosság utat törni és “népszerűsödni” kis hazánkban, így a Cerbona is igyekezett minél inkább ebbe az irányba fejlődni, termékeikkel támogatni egészségünket.

 

A Cerbona ezáltal nem csak az egészséges életmódot támogatja, de komoly figyelmet fordít a glutén- és laktózérzékenységben szenvedőkre is, hiszen termékkínálatával már az ő igényeiket is maximálisan kielégíti.

 

Ezt követően a Cerbona termékpalettája folyamatosan bővül és megújul, ennek köszönhetően pedig nem csak a fogyasztók bizalmát nyerik el, hanem a szakma elismerését is. 

 

Többek között 2016-ban a Cerbona gluténmentes poharas müzlijét a világ leginnovatívabb élelmiszerei közé válogatták be, méghozzá a a SIAL-on, vagyis a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán.

 

Amellett, hogy a Cerbona zab alapú termékeinek skálája folyamatosan bővül, a sport szerelmeseinek nagy örömére megjelenik a Cerbona Sport termékcsaládja is, melyben kifejezetten olyan összetevőkből álló termékek látnak napvilágot, amelyeket sportolás előtt, közben vagy után javasolt fogyasztani. 

 

A Cerbona 2018-ban ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját, azaz ma már több mint három évtizede szolgálja ki a fogyasztók igényeit, ugyanazt a minőséget, megbízhatóságot és fantasztikus ízvilágot garantálva, mint a kezdetekben.



“Szeretem, jó nekem!”

 

Így hangzik a Cerbona szlogenje már a kezdetektől fogva, amihez a márka hű tudott maradni az évtizedek során, mint ahogy azt bizonyítja a bejárt életútjuk és a vásárlói elégedettség is.

 

A magyar márka az alap és funkcionális termékeivel is belopta magát az emberek szívébe. Sőt mi több, a Cerbona az említett glutén- és laktózmentesség mellett a cukormennyiségre is nagy figyelmet fordít, hiszen napjainkra jelentősen csökkentette számos termékének cukortartalmát is.

 

A Cerbona termékek egytől egyig olyan alapanyagokat és összetevőket tartalmaznak, amelyek a szervezetünk számára elengedhetetlenek a mindennapok során. Ráadásul amellett, hogy a Cerbona lenyűgöző ízvilágot garantál, igazán kedvező árakat kínál, melynek köszönhetően termékeik bárki számára elérhetőek.

 

Cerbona a Teveszeden

 

A Teveszednél minőségi márkák sokasága fordul meg nap mint nap, hiszen számunkra a legfontosabb, hogy vásárlóink igényeit maximálisan kielégítsük. Többek között ilyen népszerű és kiváló minőségű márka a Cerbona is, melynek termékei rendszeresen megtalálhatóak webshopunkon. 

 

Ha Te is szeretnél igazán kedvező áron, nagy márkák minőségi termékeihez hozzájutni online, akkor kattints ide és látogass el a Teveszed webshopjára bizalommal.