Blog

A természet kincsei - Verbena a Teveszeden!

Szentgyörgyi Noémi
2021.08.13 11:47

A cukorkák és egyéb édességek piaca igen széles hazánkban, ugyanakkor ahogy  az egész világban, úgy itthon is egyre nagyobb a kereslet az egészséges alternatívákra. A Verbena márka cukorkái éppen ezt az igényt hivatottak kielégíteni, hiszen a hozzáadott C-vitaminban és természetes gyógynövénykivonatokban gazdag termékei, kétségtelenül az egészséges életmód támogatói. 

 

Cikkünkben ezúttal a Verbena márkáról, természetes összetevőket tartalmazó cukorkáiról és azok jótékony hatásairól írunk. 




A Verbena hazánkban ma már egyértelműen a piacvezető márkák között foglal helyet, ráadásul a termékek értékes összetevőinek, vagyis a gyógynövényeknek köszönhetően egyre csak erősödik a pozíciójuk. 

 

A Verbena a szlovák I.D.C. Holding a.s márkája, melynek termékei 2002-ben váltak elérhetővé a hazai boltok polcain. A kezdetekben csak gyümölcsös, C-vitaminnal dúsított cukorkákkal álltak a fogyasztók rendelkezésére, azonban ma már kizárólag gyógynövényekben gazdag termékekkel találkozhatunk az üzletekben. 

 

A gyógynövények emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai már évszázadok óta ismertek és bizonyítottak. Sőt, mára egyértelművé vált, hogy számos betegség megelőzésében vagy esetleg a kezelésében is óriási szerepet játszanak. A Verbena cukorkák egytől egyig C-vitamint és valódi gyógynövény kivonatokat tartalmaznak, így nem kérdés, hogy az egészségmegőrzés elhivatott támogatói.

 

A fogyasztók körében egyre nagyobb az igény a cukormentes finomságokra is, ugyanis egyre többen figyelnek oda a bevitt cukor mennyiségének csökkentésére, illetve szeretnék valamilyen egészséges nasival helyettesíteni a hagyományos cukrokat, csokoládékat.

 

A Verbena folyamatosan törekszik követni az aktuális trendeket és az egészséges életmódot a termékeinek összetevőivel, éppen ezért bővítette termékpalettáját cukormentes cukorkákkal is.

 

A márka az eredeti Verbena cukorkák mellett, már gumicukor változatokkal is jelen van a piacon, ugyanúgy gyógynövény összetevőkkel. Ezzel pedig az egyik legfőbb cél a gyerekek nassolásának jobb irányba terelése, hiszen a Verbena gumicukrainak köszönhetően a szülőknek lehetőségük van egy egészségesebb alternatívát biztosítani számukra.

 

Ráadásul a hagyományos kiszerelés mellett, már kisebb, könnyebben tárolható és hordozható, 32 g-os csomagolásban is elérhetőek a Verbena termékei.

 

A cukorkák mellett új termékekkel is előrukkolt a márka a közelmúltban, méghozzá Verbena Mini kekszekkel. Az új szegmensbe a Verbena természetesen a tőle már jól megszokott minőséggel és természetes összetevőkkel lépett. 

 

Ezek a termékek szintén kiváló, egészséges alternatívái a különböző snackeknek, az eredeti gyógynövény- és gyümölcskombinációk mellett magas rosttartalommal, különböző gabonákból kevert ásványi anyagokkal, vitaminokkal és omega-3 zsírsavakkal dúsítottak. 

 

A Verbena cukorkákban található gyógynövénykivonatok rengeteg jótékony hatással bírnak, amelyekből néhányat most be is mutatunk: 

 

Verbena hársfavirág - A hársfavirág kivonata elsősorban köhögéscsillapító és köptető hatással bír, ajánlott bélgyulladások és mérgezések ellen, emellett fertőtlenítő hatásának köszönhetően felveszi a harcot a szájban kialakuló hólyagok ellen is. 

 

Verbena citromfű - A citromfű nyugtató és idegerősítő hatásáról ismeretes, emellett serkenti a máj működését, illetve jó hatással van az emésztésre is. 

 

Verbena csipkebogyó - A csipkebogyó amellett, hogy méregtelenítő hatással bír, segíti az emésztést is, emellett támogatja az érrendszer megfelelő működését és csökkenti a vér koleszterin szintjét.

 

Verbena zsálya - A zsálya segít a gyomor-, vese- és májproblémák kezelésében, antibakteriális és fertőtlenítő hatással bír, emellett segíti a különböző hormonális változások könnyebb átvészelését.



Verbena a Teveszeden

 

A Teveszednél minőségi márkák sokasága fordul meg nap mint nap, hiszen számunkra a legfontosabb, hogy vásárlóink igényeit maximálisan kielégítsük. Többek között ilyen népszerű és kiváló minőségű márka a Verbena is, melynek termékei rendszeresen megtalálhatóak webshopunkon. 

 

Ha Te is szeretnél igazán kedvező áron, nagy márkák minőségi termékeihez hozzájutni online, akkor kattints ide és látogass el a Teveszed webshopjára bizalommal.