Blog

Ne habozz, zabozz - Cornexi Zabrudi a Teveszeden!

Balázs Lili
2022.06.30 09:15

A zab rengeteg jótékony tulajdonsággal rendelkezik, lassítja a cukor felszívódását, csökkenti a koleszterinszintet és segíti az egészséges emésztést, arról nem is beszélve, hogy ízlés szerint mézzel, mogyoróvajjal, gyümölcsökkel keverve meglehetősen finom.

 

Ebből még a Cornexi sem akart kimaradni ezért megalkotta a zabrudit, amit már nem csak a boltok polcain, hanem a Teveszed weboldalán is megtaláltok.

 

 

2022 - Az év innovációja nyertese

 

A töltött zabrudi nem csak a fogyasztókat de a zsűriket is lenyőgözte, ugyanis az idei évben megkapta az év innovációja címet a saját kategóriájában, hiszen azon felül hogy igazán jóízű az egészséges életmódot támogatja, aminek fenntartása és megőrzése elengedhetetlen.

 

Indítsd be a napod a Cornexi töltött zabrudival!

 

A zabrudi mind a sportolók, mind a gyerekes anyukák és az egészségtudatos fogyasztók körében is közkedvelt.

 

Ébredés után, napközben, edzés előtt - a töltött zabrudi a nap bármely pontján tökéletes tápanyag forrásként szolgál magas energiatartalma révén.

 

Természetesen az sem jelent problémát, ha csak később szeretnéd elfogyasztani, hiszen bátran magaddal viheted, nem igényel hűtést, nem romlik meg csak a külső csokoládé réteg kezdhet olvadásba.

 

Válaszd ki az ízlésednek megfelelőt!

 

A Cornexi zabrudik egészen a klasszikusoktól kezdve a legkülönlegesebb ízekig megtalálhatóak weboldalunkon sőt még azoknak is kedvezünk akik idén nyáron a legjobb formájukat akarják hozni ugyanis hozzáadott cukor nélküli zabrudikat is lehet a Teveszedről rendelni.

 

Hogyha a hagyományos ízeket részesíted előnyben akkor neked az:

-eperrel,

-csokoládéval,

-sárgabarackkal,

-málnával,

-sós-karamellával töltött zabrudikat tudjuk ajánlani, amiből jónéhányat megtalálsz hozzáadott cukor nélküli változatban is, édesítőszerekkel.

 

Persze azokat sem hagyjuk zabrudi nélkül akik mindig az újdonságokat és a különleges ízeket keresik ugyanis weboldalunkról a limitált számban kapható trópusi kiadás is megvásárolható amiben az ananász, a mangó, és a maracuja találkozása fogja az ízlelőbimbóidat a mennyekbe juttatni.

 

 

Nem csak a testedre van jó hatással

 

Gazdag B6, E, B9 vitamin tartalma miatt egyértelműen nagyon pozitívan hat a testre, az egészségünkre azonban ezek a vitaminok nem csak fizikai állapotunkért felelnek hanem közérzetünkért is.

 

Vitalitásunk mellett jókedvvel is tele leszünk, hiszen ezek a vitaminok mind fokozzák a “boldogsághormon” termelését.

 

Ha neked is fontos az egészséged, de közben imádod az édességet akkor nézz körül weboldalunkon ahol széles választékban várunk téged a Cornexi zabrudikkal!