Blog

Az “énidő” fontossága

Balázs Lili
2022.07.01 10:57

Rohanó világunkban napról napra egyre több kihívással kell szembenéznünk, ami olykor ellehetetleníti azt, hogy saját magunkra is fordítsunk némi időt.

Ebben a cikkünkben ezt a témát fogjuk boncolgatni és egy termékkel is készültünk nektek, ami garantálja a kényeztetést.

 

 

Mit jelent az “énidő”?

 

Sokan nem is tudják elképzelni, hogy mit jelent ez a kifejezés, hiszen mindig mással vannak elfoglalva. A gyerekekért kell rohanni az iskolába, a férjemnek főzni kell, a szüleimnek segíteni és még sorolhatnám, így nem csoda, hogy saját magára nem is tud odafigyelni az ember.

 

Vannak olyanok is akik összetévesztik az “énidőt” a barátokkal töltött idővel, ami habár jó esetben minőségi, mégsem teljesen kielégítő.

 

Az “énidő” azt a pár órát jelenti, amikor önmagunkkal tudunk lenni, mélyen a lelkünkbe nézni, a gondolatainknak teret adni és a külvilág zajait pedig teljes mértékben kizárni.

 

Ilyenkor van lehetőségünk átgondolni az életünket, a céljainkat, a vágyainkat, kicsit elmerenghetünk a múlton és elábrándozhatunk a jövőn.

 

Akadnak olyanok is, akik tisztában vannak a fogalom jelentésével, mégsem csinálják ugyanis félnek tőle. Tartanak a saját gondolataiktól, amik addig is bennük voltak csak elnyomás alatt.

Ez semmiképp sem egy követendő példa, hiszen minél inkább akarunk egy érzelmet, egy gondolatot elfojtani magunkban annál intenzívebben fog a felszínre törni előbb vagy utóbb.

 

Így kezdj neki!

 

Amennyiben eddig nem szántál magadra időt nem fogsz tudni egyik pillanatról a másikra hosszú órákat egyedül tölteni, így első lépésként azt javasoljuk próbálj meg napi 5-10 percet a mindennapokba beszorítani, amikor csak olyannal foglalkozol amiben örömödet leled.

Legyen szó olvasásról, egy kényeztető arcpakolásról, sétáról a parkban vagy csak a kedvenc zenéd végig hallgatásáról és a lelki feltöltődés garantált.

 

Hogyha már hónapok óta sikeresen be tudtad építeni a mindennapjaidba ezeket a perceket akkor megpróbálhatsz még több időt saját magadba fektetni, hidd el a lelked sokkal jobban lesz, ami a külsődön is meg fog látszani.

 

 

“Énidő” a Teveszeddel!

 

Mikor volt utoljára, hogy sietség nélkül tudtál egy kád forró vízben megmártózni, lefürdeni a kedvenc illatú tusfürdőddel majd bekenni a tested egy kényeztető testápolóval?

 

Most eljött újra a te időd, ugyanis a Teveszed weboldalán elérhető a The Burtley’s termékcsalád fürdő szettjei, amiben testápolót, tusfürdőt, testvajat, fürdősót és fürdőpamacsot is találhatsz, így biztosan minőségi lesz a magadra fordított idő.

 

Ezeket a termékcsaládokat pont azokra a nőkre fejlesztették ki, akiknek kevés idejük van magukkal foglalkozni mégis szeretnének kicsit elmerülni az illatos habok között a kádban.

A The Burtley’s hisz abban a varázslatban, hogy akár csak 1 édes óra a hét közepén teljesen új lendületet tud adni és teljesen más perspektívából rávilágítani a mindennapok apró szépségeire.

 

Összességében az “énidő” gyakorlásának minden ember életében jelen kellene lennie, hogy a mindennapi kihívásokat sokkal nagyobb lelki erővel tudjuk kezelni.

 

Ehhez szerettünk volna mi is hozzájárulni, így ha pár percre szeretnél a forró vízben elmélkedni, szerezd be a The Burtley’s termékcsalád fürdő szettjeit, amik garantálják a nyugodt pihenést.