Blog

Teittad - Avagy üdítők és frissítők

Balázs Lili
2022.10.15 17:36

Teittad - Avagy üdítők és frissítők

 

A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel a szervezet számára nélkülözhetetlen, így fontos erre elegendő figyelmet fordítanunk.

 

Naponta legalább 2 liter folyadékot kell fogyasztanunk de ez természetesen életmód vitel függvényében egyénenként eltérő azonban egy biztos, hogy sokan nem szeretik ezt a mennyiséget csak víz formájában bevinni a szervezetükbe.

 

Éppen ezért a Teveszeden folyamatosan jobbnál jobb üdítő italokkal találkozhatsz és egyéb frissitőkkel, amikkel kiegészítheted a napi folyadékbeviteled.

 

 

A folyadékbevitel szerepe

 

A bevitt folyadék mennyisége sok mindenre befolyással van és nem csak a hidratáltásunkra.

Hatással van mentális teljesítményünkre ami megmutatkozhat akár az iskola padban, akár vezetés közben és természetesen a munkahelyünkön is.

 

Ha nem viszünk be elég folyadékot fáradékonyak leszünk ami az élet bármely területén ronthatja teljesítő képességünket.

 

Amennyiben fizikai munkát végzünk vagy sportolunk a verejtékezés következtében folyadékot veszít a szervezetünk, amit pótolni kell különben fizikai állapotunk is negatív irányba fordulhat.

 

Gyümölcslevek

 

A gyümölcs fogyasztásának számos jótékony hatása van a szervezetünkre, elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásnak de folyadék formájában is könnyedén bevihetjük.

 

Ezzel biztosíthatjuk a szervezetünknek a vitaminokat, ásványi anyagokat illetve esetenként a rostokat is.

 

A Teveszed folyamatosan bővíti készletét, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő gyümölcslevelet.

 

Weboldalunkon a legközkedveltebbek a Sió, Dimes, Rauch gyümölcslevek de találkozhatsz a VitaGo rostban gazdag üdítőitalaival is.

 

Energiaitalok

 

Vannak olyan napok, amikor a teljesítőképességünk nem tud 100%-on pörögni, kialvatlanok vagyunk és képtelenek vagyunk kellően koncentrálni.

Ilyen esetekben jól jön egy kis extra energia, amit energiaitalok formájában is van lehetőségünk biztosítani.

 

Weboldalunkon a Hell energiaitalok számos változatával találkozhatsz és szerezheted be őket kedvező áron.

 

Amennyiben egészségesebb úton pótolnád az energiát lehetőséged van beszerezni tőlünk a Viwa vitamin vizeket amik koffeinnel és vitaminokkal vannak dúsítva tartósítószerek és adalékanyagok nélkül.

 

 

Növényi italok

 

Több oka lehet annak, hogy valaki a növényi italokat válassza a hagyományos tej helyett.

Legyen szó ízlésről, vegán életmódról vagy laktóz/tejfehérje érzékenységről a növényi italokkal könnyedén lehet helyettesíteni az állati eredetű tejeket.

 

Weboldalunkon igyekszünk folyamatosan lehetőséget biztosítani arra, hogy a lehető legkedvezményesebb árakon hozzáférhessenek vásárlóink a legjobb minőségű tej helyettesítőkhöz.

 

 

Látogass el weboldalunk italok szekciójába és töltsd meg éléskamrádat a legfinomabb frisítőkkel a legkedvezőbb árakon!